OVER ONS

 1. PASSIE VOOR PERFECTIE

  Onze zoektocht naar perfectie begon met acht baanbrekende autoverzorgingsbehandelingen om een vermoeide carrosserie en wielen nieuw leven in te blazen. Vanuit zijn oorspronkelijke locatie in Welwyn Garden City werd Autoglym snel een vertrouwde naam in de autowereld, en vond het zijn weg naar autodealers en garages in heel het land.

 2. OP WEG

  De lancering van Stralende Wax Polijstmiddel (Radiant Wax Polish) versterkte onze relatie met de Britse autohandel, maar we beseften al gauw dat onze toewijding aan kwaliteitsvolle autoverzorging over de hele wereld werd gedeeld. We breidden uit naar Scandinavië, Nederland en Duitsland en bleven verder groeien in Europa. Vandaag helpt Autoglym autoliefhebbers bij het onderhoud van hun wagen in meer dan veertig landen.

 3. SHOWROOMGLANS BIJ U THUIS

  Een schitterende auto is meer dan een beetje onderhoud, en het duurde niet lang voor autoliefhebbers wilden dat hun auto's er thuis net zo onberispelijk uitzagen als toen ze de eerste keer de showroom verlieten. Daarom creëerden we een assortiment eenvoudig te gebruiken hoogwaardige behandelingen voor de detailhandel - een assortiment dat we nog steeds innoveren en verder ontwikkelen. Vandaag biedt Autoglym meer dan zestig gespecialiseerde producten voor toegewijde chauffeurs.

 4. EEN KONINKLIJKE AFSPRAAK

  Dankzij onze hoge normen werden we tot hofleverancier aangesteld voor H.K.H. de Queen Mother in 1991, maar we waren echt vereerd door het vertrouwen dat in ons werd gesteld toen we in datzelfde jaar tot hofleverancier van Z.K.H. de Prince of Wales werden aangesteld. Gemaakt in Groot-Brittannië voor Groot-Brittannië, breidden we snel uit en vonden we een nieuw onderkomen in Letchworth Garden City.

 5. HOE U OOK REIST, HET IS BELANGRIJK DAT U SCHITTERT

  In 1994 introduceerden we de afdeling Public Service Vehicle (Openbaar vervoer) voor autobussen, touringcars en treinen in heel het land.

 6. HET LEVEN OP DE WEG IS HARD, LIFESHINE IS NOG HARDER

  We hebben altijd geweten dat alleen de beste technologie voor een langdurige glans zorgt, en in 2004 hebben we het LifeShine-systeem geperfectioneerd voor de totale voertuigbescherming. Met behandelingen voor carrosserie, interieur en glas laat LifeShine duizenden auto's net zo hard glanzen als bij hun eerste rit, ongeacht het weer. Met een derde aanstelling tot hofleverancier van Hare Majesteit de Queen, bleef het feest verder duren.

 7. HIGH DEFINITION GLANS

  Onze beste wax tot nu toe. Jarenlang hebben we onze wax verfijnd om dit resultaat te bereiken. Het bewijst alleen maar onze inzet voor mooi ogende wagens. De Autoglym High Definition Wax werd geperfectioneerd met talloze formules en maandenlange tests om iets te creëren dat mijlenver voor ligt op de stijve, harde alternatieven die eerder op de markt verkrijgbaar waren. Het resultaat WAS GEWOON ONS BESTE PRODUCT

 8. EEN NIEUWE DEFINITIE VAN EEN MEESTERLIJK PRODUCT

  Ons toonaangevende polijstmiddel had dan wel een legendarische status onder auto-eigenaars over de hele wereld verworven, na 48 jaar moesten we ervoor zorgen dat we niet zelfingenomen werden. Door een beroep te doen op onze jarenlange ervaring die teruggaat tot onze oorspronkelijke acht productlijnen, heeft ons innovatieteam een ​​nieuwe benchmark gesteld voor de hoogste standaard in autoverzorging. Het vernieuwde Superhars Polijstmiddel (Super Resin Polish) maakte het beste nog beter; het zal niet makkelijk zijn om een garage van een autoliefhebber te vinden zonder een fles van dit product.

 9. HOE OUDER WE WORDEN, HOE BETER WE ERUIT ZIEN

  In 2015 vierden we onze 50e verjaardag. Vijftig jaar van voortdurende innovatie met een reeks producten die nauwgezet werden ontwikkeld voor een langdurige glans. Om dit te vieren werkten we samen met onze motorsportpartners aan de ontwikkeling van Wielbeschermer (Wheel Protector), een super hydrofobische, duurzame barrière die de ophoping van remstof voorkomt zodat uw wielen langer schoon blijven.

 10. DE '2016 Best Buy'

  Onze pas gelanceerde Complete Koplampherstellingskit (Headlight Restoration Complete Kit) werd door Auto Express erkend en bekroond met de '2016 Best Buy'-award. Lakhersteller (Paint Renovator) en Wielbeschermer (Wheel Protector) werden ook 'Aangeprezen' in hun producttestcategorieën.

Een verkooppunt vinden...

Shop online of voer uw postcode in om het dichtstbijzijnde Autoglym-verkooppunt te vinden.