• INTERNATIONAAL
Carbon Shield

Een verzameling van ultra-duurzame coatings van de toonaangevende Car-Care experts, ontworpen om uw auto te beschermen tegen agressieve verontreinigingen en de natuurelementen.

TOEGEPAST DOOR PROFESSIONALS-ONTDEK WAAR

Bestrijd de schadelijke verontreinigingen met CARBON SHIELD. Ontdek hier hoe:

Autoglym CARBON SHIELD is een compleet systeem voor Voertuigbescherming dat professioneel wordt toegepast op het lakwerk, de bekleding en het glas van uw auto. Het biedt u gemoedsrust door uw auto te beschermen vanaf de dag dat u het huis rijdt.

Zout, verkeersfilm, sterke detergenten en het weer zijn slechts enkele van de gevaren die de mooie afwerking van uw auto kunnen verminderen. En dat is slechts aan de buitenkant.

Ook uw interieur kan er net zo rommelig uit gaan zien, vooral met jonge kinderen.

Autoglym's Carbon Shield coating beschermt het lakwerk van voertuig door een barrière te creëren tegen harde verontreinigingen en de elementen. De bekleding is beschermd tegen blijvende vlekken, terwijl glas is gecoat om de zichtbaarheid te verbeteren om zo veiliger te rijden.

Voordelen in één oogopslag:

 • Beschermt het lakwerk tegen agressieve verontreinigingen en de elementen om kleur en glans te behouden.
 • Beschermt stoffen en lederen bekleding alsook tapijten van permanente markeringen en vlekken.
 • Biedt uitzonderlijke waterafstotendheid voor zij- en achterramen en maakt het glas gemakkelijker schoon te maken.

Bescherm dat “nieuwe auto” gevoel

Speciale aandacht wordt besteed door getrainde professionals om uw auto voor te bereiden en te beschermen volgens de hoogste normen om het uiterlijk te behouden en om de wederverkoopswaarde te behouden.

Van bumper tot bumper, van binnen tot buiten, onze geavanceerde CARBON SHIELD coatings worden gebruikt om ervoor te zorgen dat uw auto in ongerepte en beschermde staat blijft.

CARBON SHIELD biedt bescherming voor:

Lakwerk
Interieur
Glas

Lakwerk coating

Alle buiten lakwerk wordt vakkundig behandeld met onze unieke coating formule.

Deze beschermende coating behoudt de diepte van kleur en glans van het lakwerk en zorgt voor maximale weerstand tegen milieugevaren, zelfs in de zwaarste weersomstandigheden.

De waterafstotende eigenschappen maken het gemakkelijker om het lakwerk in onberispelijke staat te reinigen en te onderhouden.

Beschermt het lakwerk van voertuigen tegen agressieve verontreinigingen en de elementen om kleur en glans te behouden.

TOEGEPAST DOOR PROFESSIONALS

Interieur coating

Het beschermen van uw auto gaat niet alleen over het behouden van een mooie carrosserie. De interieur behandeling van CARBON SHIELD bedekt elk onderdeel van de bekleding van uw auto meerdere malen om een barrière rond stof en leer te creëren.

Gemorste vloeistoffen en vocht worden op de zetels en tapijten van uw auto opgevangen en worden gemakkelijk weggenomen als er ongelukken plaatsvinden.

Het resultaat is een ongerepte auto, van binnen en van buiten.

TOEGEPAST DOOR PROFESSIONALS

Coating voor de ramen

Een glas behandeling wordt professioneel aangebracht op de buitenkant van de zijruiten en de achterruit.

Het creëert een waterafstotende barrière die zeer duurzaam, optisch helder en gemakkelijk te reinigen is.

Tijdens het rijden rollen de regendruppels wegt om de zichtbaarheid tijdens nat weer te verbeteren om zo veiligere rijomstandigheden te creëren.

TOEGEPAST DOOR PROFESSIONALS

Onderhoud wordt een fluitje van een cent

Zodra de getrainde professionals de CARBON SHIELD coatings op uw auto hebben toegepast, raden wij u een nazorg collectie aan.
Deze collectie van Premium Autoglym-producten, geproduceerd door de Car Care experts, geeft je alles wat je nodig hebt om de perfectie met gemak te behouden en de ongerepte look moeiteloos verzegeld te houden.

De collectie van CARBON SHIELD aftercare bevat:

 1. Bodywork Shampoo Conditioner
 2. Leather Care Balm
 3. Rapid Aqua Wax
 4. Instant Tyre Dressing
 5. Custom Wheel Cleaner
 6. Fast Glass
 7. Vinyl & Rubber Care
 8. Interior Shampoo
 9. Bird Dropping Wipes
 10. Aqua-Dry Chamois & Sponge
 11. Perfect Polishing Cloth
 12. Microfibre Cloth

Gegarandeerde bescherming

Met het CARBON SHIELD-systeem ontvang je ook een 3 jaars garantie. Onder voorbehoud van normale nazorgsbehandelingen blijft uw voertuig in topconditie, maar de garantie * biedt volledige gemoedsrust voor een periode van minimaal 3 jaar. * Algemene voorwaarden zijn van toepassing.
TOEGEPAST DOOR PROFESSIONALS
RedEye Tracking Pixel