• INTERNATIONAAL

Hi-Tech Aqua-Dry

Real life results #autoglym

Een superabsorberende en slijtvaste synthetische zeemlap die uw traditionele zeemlap vervangt, voor gebruik aan de binnen- en buitenkant.

Product Info

Hoogwaardige producten moeten hand in hand gaan met hoogwaardige accessoires. Ze werken harmonieus samen om de perfecte afwerking te creëren.

De Hi-Tech Aqua Dry kan worden gebruikt om uw auto na het wassen af te drogen, en watervlekken en strepen te voorkomen. Hij kan ook aan de binnenkant van uw auto worden gebruikt. De Hi-Tech Aqua-Dry is bij uitstek geschikt om vocht en vuil van stoffen oppervlakken te verwijderen wanneer Autoglym interieurreinigers worden gebruikt. Hij is uiterst duurzaam en het absorberend vermogen verbetert met elke gebruik; dus hoe meer u hem gebruikt, hoe beter hij wordt.

Gebruiksaanwijzing

Onderhoudsinstructies:

De Hi-Tech Aqua-Dry blijft in goede staat als u hem af en toe met de hand wast in warm water met een mild schoonmaakmiddel. Dompel hem niet onder in water boven 60°C/140°F, of hij zal hard en onbruikbaar worden.

FAQ's

V: Kan ik de Hi-Tech Aqua-Dry zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van mijn wagen gebruiken?
A: Ja, de Hi-tech Aqua-Dry is bij uitstek geschikt om vocht en vuil van stoffen oppervlakken te verwijderen wanneer Autoglym interieurreinigers worden gebruikt.

V: Is hij van echt zeemleder gemaakt?
A: Nee, onze Hi-tech Aqua-Dry is een synthetische zeemlap. Hij kan op veel manieren rond de auto worden gebruikt en gaat veel langer mee dan de traditionele leren zeemlap.

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel