Hi-Tech Wheel Brush

Deze chemisch bestendige borstel is ideaal voor het reinigen van de velgen. Hij vergemakkelijkt het reinigen van de hoeken waar zich remstof ophoopt.

Om de velgen perfect te reinigen moet u een hoogwaardige wielreiniger en wielborstel gebruiken. Deze metaalvrije borstel vergemakkelijkt het reinigen van elk onderdeel van de velgen, van dunne spaken tot kleine hoeken en diep liggende wielmoeren.

De borstel zal niet vervormen, zelfs niet na vele jaren trouwe dienst. De synthetische vezels behouden hun stijfheid en vorm.

De Hi-Tech Wielborstel (Hi-Tech Wheel Brush) kan ook in het motorcompartiment en elders rond de auto worden gebruikt.

Let op: Deze borstel is niet geschikt voor donker gekleurde velgen.

Onderhoudsinstructies:

Spoel met schoon water na gebruik om opgehoopt vuil of wielreiniger te verwijderen. Laat de borstel niet te lang in een reinigingsoplossing liggen en vermijd gebruik in oplossingen boven 25°C. Niet geschikt voor donker gekleurde of matte velgen.

V: Is de Hi-Tech Wielborstel (Hi-Tech Wheel Brush) geschikt voor alle soorten velgen?
De Hi-Tech Wielborstel (Hi-Tech Wheel Brush) is niet geschikt voor donker gekleurde velgen. Voor donker gekleurde velgen gebruikt u beter de Complete Speciale Wielreinigingskit (Custom Wheel Cleaner Complete Kit). Die bevat borstels die ideaal zijn voor alle soorten velgen.