InstaDry

Een superabsorberende, speciale microvezeldoek waarmee u lak en glas snel en streeploos schoon kunt maken.

In samenwerking met Vileda hebben wij een microvezel met PVA-coating voor u ontwikkeld die superieure prestaties levert. De InstaDry heeft een ongelofelijk groot absorptievermogen. Hij zorgt niet alleen voor een streeploze afwerking van lak en glas, maar verkort ook sterk de droogtijd. De unieke coating draagt eraan bij dat vastzittend vuil vrijkomt, waardoor bij het uitspoelen veel minder deeltjes in de doek achterblijven.

Top Tip – Handige tip: de meeste zemen moeten een paar keer gebruikt worden voordat ze 'ingewerkt' zijn, maar de InstaDry werkt vanaf het eerste gebruik meteen perfect.

Verzorgingsinstructies: Na gebruik uitspoelen in koud water en aan de lucht laten drogen. Indien nodig kan het product ook in de machine gewassen worden, met een mild wasmiddel.

Wat is InstaDry?

Een uitstekend werkende, nieuwe droogdoek die ontwikkeld is om extreem veel te kunnen absorberen en alle buitenoppervlakken streeploos te kunnen afwerken. De doek is met name heel effectief op glas.

Hoe werkt het?

Het heeft een basis van gebreide microvezels die voor superieure schoonmaakprestaties zorgen, maar het heeft ook een unieke PVA-impregnering die ervoor zorgt dat vuildeeltjes tijdens het afspoelen vrijkomen. Hierdoor blijft de doek langer schoon en is het risico op verontreiniging van de doek – wat krassen kan veroorzaken – minimaal.

Waarin verschilt de InstaDry van gewone zemen of droogdoeken?

Nadat u hem in een emmer uitgespoeld hebt, houdt de InstaDry 40 keer minder deeltjes vast ten opzichte van gewone gebreide microvezel-schoonmaakdoekjes.

Oppervlakken drogen sneller en met minder strepen, omdat de InstaDry 50 % minder water op oppervlakken achterlaat dan gewone gebreide microvezel-schoonmaakdoekjes.

De Aqua Dry is een sterk absorberende en slijtvaste synthetische zeem, die uw traditionele leren zeem vervangt en zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.  

De Hi-Tech Microfibre Drying Towel maakt het drogen van uw auto heel makkelijk.

De doek is 60 x 60 cm groot, kan veel water vasthouden en is eenvoudig uit te wringen. Hij is heel flexibel en kan tot in de vreemdste hoeken vastzittend water weghalen. Vouw hem in vieren en u heb 8 schone oppervlakken om mee te werken.

Gebruik hem om ramen en gelakte oppervlakken na het wassen streeploos schoon te maken.

Wanneer kan ik InstaDry gebruiken, op welke oppervlakken?

Hij is ideaal voor alle buitenoppervlakken, zoals gelakte, metalen en kunststof oppervlakken. Maar hij werkt vooral heel goed op glas en laat daarop een perfect resultaat achter, zonder strepen of vegen. 

Hoe moet ik een InstaDry schoonmaken?

Een van de belangrijke eigenschappen van de InstaDry is dat hij heel goed in koud water uit te spoelen is. Hij hoeft niet zo vaak in de machine gewassen te worden als andere droogdoeken. Dit bespaart u kosten voor wasmiddel en voor uw wasmachine. Als de gebruiker de doek dan toch in de machine wil wassen, kan deze tot wel 50 keer gewassen worden, voordat de kwaliteit achteruitgaat.

Kan hij ook binnen gebruikt worden?

Nee, de doek is niet ontwikkeld voor gebruik op interieurs of stoffering. Wel kunnen wij de Autoglym Aqua Dry aanraden voor gebruik op binnenoppervlakken.

Kan ik een InstaDry op een stoffen dak gebruiken?

Nee, de doek is niet ontwikkeld voor gebruik op stoffen daken. Wel kunnen wij de Autoglym Aqua Dry aanraden voor gebruik op stoffen daken.