• INTERNATIONAAL

Instant Tyre Dressing

Real life results #autoglym

Een eenvoudig te gebruiken spray die op natte of droge zijkanten van banden kan worden aangebracht voor een licht glanzende of matte afwerking.

Product Info

Doffe zijkanten van banden doen af aan de look van uw perfecte wielen. De Instant Bandenpreparatie (Instant Tyre Dressing) laat een beschermend laagje siliconen polymeer achter waardoor uw banden er weer als nieuw uitzien.

Pro tip: Controleer of de zijkant van de band geen vuil en oude coatings bevat, zodat de preparatie maximaal contact met het rubber maakt.

Waarschuwing: Niet gebruiken op banden van motorfietsen.

Gebruiksaanwijzing

  1. Schud goed en breng royaal aan op de zijkant van schone banden. Instant Bandenpreparatie (Instant Tyre Dressing) kan op nat of droog rubber worden aangebracht.
  2. Laat het product drogen voor een lichte glans, of verwijder het resterende product met een microvezeldoek voor een matte afwerking.

FAQ's

V: Kan Instant Bandenpreparatie (Instant Tyre Dressing) worden gebruikt om mijn banden een matte afwerking te geven?
A: Ja, spuit gewoon Instant Bandenpreparatie (Tyre Dressing) rechtstreeks op de banden van uw wagen en verwijder het resterende product met een microvezeldoek. Dit zal uw banden een schone, matte afwerking geven.

V: Kan Instant Bandenpreparatie (Instant Tyre Dressing) worden gebruikt om mijn banden een glanzende afwerking te geven?
A: Absoluut, spuit gewoon Instant Bandenpreparatie (Instant Tyre Dressing) direct op de banden en laat drogen. Dit zal uw banden een lichte glans geven.

V: Moet ik eventuele restanten van mijn lichtmetalen velgen vegen zodra ik Instant Bandenpreparatie (Instant Tyre Dressing) heb aangebracht?
A: Geen paniek als Instant Bandenpreparatie (Instant Tyre Dressing) op uw lichtmetalen velgen druipt. Veeg gewoon de lichtmetalen velg schoon met een microvezeldoek. Mocht u eventuele restanten vergeten te verwijderen, dan zal dit helder opdrogen en niet zichtbaar zijn.

Veiligheidsinformatiebladen

If viewing on an Android device the PDF will be saved to your download area

pdf icon

Veiligheidsinformatiebladen

Before & After Results

PRODUCTRESULTATEN

Original Image
Modified Image
Before After

Instructional Video

INSTRUCTIEVIDEO'S

How to use Autoglym Instant Tyre Dressing

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel