• INTERNATIONAAL

LEDERVERZORGINGSBALSEM (LEATHER CARE BALM)

Real life results #autoglym

Een zorgvuldig uitgekiende pH-neutrale emulsie die bestaat uit zeep, natuurlijke oliën en middelen die het oppervlak afdichten en het autoleder voeden en hydrateren.

Product Info

Extreem hoge en lage temperaturen, in combinatie met airconditioning, kunnen hun tol eisen van uw lederen interieur. Ondanks het feit dat leder ontworpen is om heel slijtvast te zijn, kunnen bepaalde soorten leder na verloop van tijd uitdrogen en barsten.

Lederverzorgingsbalsem (Leather Care Balm) zorgt ervoor dat uw leder de benodigde olie bevat, zonder een onnatuurlijke glans, of kleverige of vettige resten op het oppervlak achter te laten.

Gebruik Lederverzorgingsbalsem (Leather Care Balm) tweemaal per jaar of na Lederreiniger (Leather Cleaner) om uw leder soepel en vrij van scheurtjes te houden. In warmere klimaten moet u Lederverzorgingsbalsem (Leather Care Balm) wellicht vaker gebruiken.

Pro Tip: Gebruik altijd eerst Lederreiniger (Leather Cleaner) om ervoor te zorgen dat de Lederverzorgingsbalsem (Leather Care Balm) volledig in een schoon, droog oppervlak geabsorbeerd kan worden.

Niet geschikt voor gebruik op huishoudelijk leder.

Gebruiksaanwijzing

  1. Gebruik altijd eerst Lederreiniger (Leather Cleaner) om ervoor te zorgen dat de Lederverzorgingsbalsem (Leather Care Balm) volledig in een schoon, droog oppervlak geabsorbeerd kan worden.
  2. Schud goed en test op een kleine, onopvallende plek om te controleren op watervlekken en kleurechtheid.
  3. Giet een klein beetje Lederverzorgingsbalsem (Leather Care Balm) op een Polijstspons of zachte doek. Wrijf de balsem zachtjes in het oppervlak van het leder.
  4. Laat de balsem volledig absorberen en wrijf dan op met een schone microvezeldoek.
 
Enkel geschikt voor autoleder, niet geschikt voor niet-afgedichte lederen, suède of erg poreuze oppervlakken.

FAQ's

V: Is Lederverzorgingsbalsem (Leather Care Balm) geschikt voor gebruik op huishoudelijk leder?
A: We raden aan om onze Lederverzorgingsbalsem (Leather Care Balm) niet op huishoudelijk leder te gebruiken, want hij werd alleen op autoleder getest. Door het grote aantal afwerkingen van huishoudelijk leder, kunnen we geen compatibiliteit garanderen.

V: Kan ik Lederverzorgingsbalsem (Leather Care Balm) op geperforeerde lederen stoelen gebruiken?
A: Ja, hoewel wij aanraden om het spaarzaam aan te brengen op de spons om te voorkomen dat de gaatjes zich met Lederverzorgingsbalsem (Leather Care Balm) vullen. U kunt dit herhalen om ervoor te zorgen dat u het leder goed voedt zonder resterend product achter te laten.

Instructional Video

INSTRUCTIEVIDEO'S

How to use Autoglym Leather Care Balm

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel