• INTERNATIONAAL

Magma

Real life results #autoglym

Kleurtransformatietechnologie reageert met ijzerdeeltjes op de carrosserie en wielen, zodat ze gemakkelijk kunnen worden weggespoeld voor een diepe reiniging.

Product Info

Uw auto staat constant bloot aan luchtverontreiniging. Vaak gaat het om kleine ijzerdeeltjes, die als vlekjes op lak en als remstof op wielen verschijnen, en het oppervlak dof maken. De actieve bestanddelen in Magma worden rood wanneer ze met die ijzerdeeltjes reageren, zodat ze veilig van het oppervlak kunnen worden losgeweekt en gemakkelijk kunnen worden weggespoeld.

Gebruiksaanwijzing

  1. Controleer voor u begint of de carrosserie en wielen koud aanvoelen en werk niet in de volle zon.
  2. Was de auto eerst met shampoo en verwijder het overtollige water. 
  3. Spuit royaal Magma op de carrosserie, het glas en de wielen.
  4. Wacht 3-5 minuten terwijl de Magma reageert met de ijzerdeeltjes op het oppervlak en rood wordt wanneer de ijzerdeeltjes beginnen los te weken.
  5. Wrijf over de carrosserie met een zachte, vochtige spons of een washandschoen en wrijf over de wielen met een borstel of spons. Spoel daarna alles grondig af met water.

Let op: Magma reageert met ijzerdeeltjes. Om andere soorten vervuiling zoals boomsap of teer te verwijderen, moet u de Autoglym Complete Kleiherstellingskit (Clay Detailing Complete Kit) gebruiken.    

FAQ's

V: Hoe werkt Magma?
A: Uw auto staat constant bloot aan luchtverontreiniging. Vaak gaat het om kleine ijzerdeeltjes, die als vlekjes op lak en als remstof op wielen verschijnen, en het oppervlak dof maken. De actieve bestanddelen in Magma worden rood wanneer ze met die ijzerdeeltjes reageren om ze veilig van het oppervlak los te weken zodat ze gemakkelijk kunnen worden afgespoeld.

V: Wanneer moet ik Magma gebruiken?
A: Als de lak van uw auto ruw aanvoelt of als u ijzerverontreinigingen ziet op de lak (oranje of bruine vlekken die op kleine roestvlekjes lijken). Magma kan deel uitmaken van een diepgaand reinigingsproces. 

V: Waar kan ik Magma gebruiken? 
A: Magma is volkomen veilig voor gebruik op alle externe oppervlakken. Het verwijdert effectief ijzerverontreiniging van glas, maar de voornaamste functie ervan is het reinigen van lak en wielen.

V: Hoe vaak moet ik Magma gebruiken? 
A: U kunt Magma zo vaak gebruiken als u wilt. Als u geen zichtbare reactie ziet wanneer u Magma hebt aangebracht, kan dat betekenen dat er geen ijzerverontreiniging is.

V: Kan ik Magma gebruiken op een wrapped auto?
A: We raden niet aan om Magma op wrapped auto’s te gebruiken.

V: Kan Magma op matte lak worden gebruikt?
A: Ja, Magma is volkomen veilig en effectief voor gebruik op matte lak.

V: Wat gebeurt er als Magma op mijn auto opdroogt?
A: Dat is geen probleem. Zelfs als het aangebrachte product is opgedroogd, zal het geen vlekken maken op uw auto of uw auto niet beschadigen. Rehydrateer het product met een vochtige spons of slang, wrijf erover en spoel het weg. Kan ik Magma in plaats van een kleistaaf gebruiken? Magma reageert met ijzerdeeltjes die een aanzienlijke hoeveelheid van de aangekoekte verontreiniging op uw lak vertegenwoordigen. Om andere soorten verontreiniging zoals boomsap of teer te verwijderen, raden wij de Autoglym Complete Kleiherstellingskit (Clay Detailing Complete Kit) aan.

V: Kan ik Magma in plaats van een wielreiniger gebruiken?
A: Magma is een uitermate efficiënte en veilige wielreiniger. Het reageert heel goed met remstof en biedt een goede, schone reiniging met een borstel, washandschoen of spons. Het kan veilig worden gebruikt op alle wieltypes en afwerkingen. Maar voor een diepere reiniging van sterk vervuilde wielen, raden we Autoglym Wielreiniger (Clean Wheels) aan.

V: Is Magma pH-neutraal?
A: Ja. Het zal de waxlagen van uw lak niet verwijderen.

Veiligheidsinformatiebladen

If viewing on an Android device the PDF will be saved to your download area

pdf icon

Magma

pdf icon

Magma Detergent

Before & After Results

PRODUCTRESULTATEN

Original Image
Modified Image
Before After

Instructional Video

INSTRUCTIEVIDEO'S

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel