Polar Blast

Een dik sneeuwschuim dat met een hogedrukreiniger of schuimpistool wordt aangebracht.

Polar Blast is een sneeuwschuim verkrijgbaar in 2,5 liter dat met een hogedrukreiniger of een schuimpistool kan worden aangebracht om uw auto voor te wassen. Het bedekt de auto met een dikke laag schuim die zich aan de lak hecht om vóór het wassen met shampoo vuil en zware verontreiniging los te weken. Dit vermindert het risico op krassen en swirls wanneer u met een spons of washandschoen over zware verontreiniging gaat. Polar Blast kan in plaats van een shampoo worden gebruikt, op voorwaarde dat de auto niet te vuil is, maar spoel de auto eerst met water om de bovenste laag vuil te verwijderen.

De pH-neutrale formule verwijdert geen bestaande lagen polijstmiddel of wax.

  1. Controleer voor u begint of de carrosserie en wielen koud aanvoelen en werk niet in de volle zon.
  2. Polar Blast kan in verschillende mengverhoudingen worden gebruikt afhankelijk van de gewenste schuimdikte. Doe om te beginnen 100 ml product op 500 ml water in uw zeepfles. Pas de instellingen van het schuimpistool indien nodig aan om meer of minder schuim te hebben. 
  3. Spuit Polar Blast op de auto, beginnend aan de onderkant, en zorg ervoor dat alle buitenoppervlakken worden bedekt, inclusief glas en wielen.
  4. Laat Polar Blast maximaal 10 minuten inwerken en het vuil losweken, maar laat het product niet opdrogen.
  5. Spoel tenslotte grondig van onder naar boven.  

V: Wat is Polar Blast?
A: Polar Blast is een sneeuwschuim dat met een hogedrukreiniger of een schuimpistool kan worden aangebracht. Het bedekt de auto met een dikke laag schuim die zich aan de lak hecht om vóór het wassen met shampoo het vuil en zware verontreiniging los te weken. Dit vermindert het risico op krassen en swirls wanneer u met een spons of washandschoen over zware verontreiniging gaat. Polar Blast kan in plaats van een shampoo worden gebruikt, op voorwaarde dat de auto niet te vuil is, maar spoel de auto eerst met water om de bovenste laag vuil te verwijderen.

V: Is Polar Blast pH-neutraal?
A: Ja, het is pH-neutraal en zal dus de wax niet verwijderen.

V: Gebruik ik Polar Blast in plaats van shampoo?
A: Polar Blast is in de eerste plaats geformuleerd als een nieuw product om de auto voor te wassen. Door het vóór uw normale Autoglym-shampoo te gebruiken, weekt u zware vervuiling en verontreiniging los en begint het verkeersvuil op te lossen. Dit vermindert het risico dat de verontreiniging krassen maakt op de lak wanneer u met een spons of washandschoen over het schuim wrijft.

We raden het gebruik van Polar Blast in plaats van een shampoo alleen aan als de lak zeer licht vervuild is. Zorg er in dat geval voor dat u de auto eerst afspoelt om zware verontreiniging te verwijderen.

Polar Blast is samengesteld voor gebruik met een hogedrukreiniger en we raden het gebruik ervan met een emmer niet aan.

V: Moet ik over het schuim van Polar Blast wrijven?
A: We raden niet aan om over het schuim te wrijven als onderdeel van een voorwasproces. Laat het product maximaal 10 minuten inwerken op de lak. Zo kan Polar Blast het vuil zacht maken en losweken voordat u het product afspoelt met uw hogedrukreiniger.

Als uw auto slechts zeer licht vervuild is en u gebruikt Polar Blast in plaats van shampoo, spoel de auto dan eerst af voordat u Polar Blast aanbrengt. U kunt het product laten inwerken en afspoelen zonder te wrijven of u kunt erover wrijven met een spons of washandschoen vooraleer het af te spoelen.

V: Wat is de aanbevolen mengverhouding voor Polar Blast?
A: Dat is echt afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gewenste schuimniveau, de instellingen van uw hogedrukreiniger en de hardheid van het water in uw streek.

Het product werd ontwikkeld om goed te werken met 1 deel Polar Blast op 10 delen water. We waren erg tevreden met de prestaties van het product verdund op 1:5.

Verdun het om ong. ½ liter verdunde oplossing te maken en vul de fles van uw schuimpistool.

V: Kan ik dit product in een emmer in plaats van met een hogedrukreiniger gebruiken?
A: Polar Blast werd ontwikkeld en geformuleerd voor gebruik met een schuimpistool dat aan een hogedrukreiniger is bevestigd. We raden niet aan om dit product in een emmer te gebruiken. 

Polar Blast (263.74 kB)

Product Video