Polar Collection

Perfectie van bumper tot bumper, en dat allemaal met uw hogedrukreiniger. Met Polar-producten wordt autoverzorging puur plezier. Dát is waar Autoglym voor staat. In dit pakket vindt u alle producten in 500Ml verpakking. Een perfect geschenk voor iedereen die graag zn auto wast met behulp van een hogedrukreiniger.

bevat:
Polar Blast 500ml
Polar Wash 500ml
Polar Seal 500ml

Polar Collection is a coPerfectie van bumper tot bumper, en dat allemaal met uw hogedrukreiniger. Met Polar-producten wordt autoverzorging puur plezier. Dát is waar Autoglym voor staat. In dit pakket vindt u alle producten in 500Ml verpakking. Een perfect geschenk voor iedereen die graag zn auto wast met behulp van een hogedrukreiniger.

bevat:
Polar Blast 500ml
Polar Wash 500ml
Polar Seal 500mlmplete kit featuring all three Polar Series products in 500ml trial sizes

Polar Blast
 1. Controleer voor u begint of de carrosserie en wielen koud aanvoelen en werk niet in de volle zon.
 2. Polar Blast kan in verschillende mengverhoudingen worden gebruikt afhankelijk van de gewenste schuimdikte. Doe om te beginnen 100 ml product op 500 ml water in uw zeepfles. Pas de instellingen van het schuimpistool indien nodig aan om meer of minder schuim te hebben. 
 3. Spuit Polar Blast op de auto, beginnend aan de onderkant, en zorg ervoor dat alle buitenoppervlakken worden bedekt, inclusief glas en wielen.
 4. Laat Polar Blast maximaal 10 minuten inwerken en het vuil losweken, maar laat het product niet opdrogen.
 5. Spoel tenslotte grondig van onder naar boven.


Polar Wash
 1. Controleer voordat u begint of de carrosserie en de wielen koel aanvoelen en niet direct in de zon staan.
 2. Wij raden aan om de auto eerst met Polar Blast te wassen, om het vuil voorzichtig los te maken. Vooraf met water afspoelen, om zware verontreinigingen los te maken.
 3. Polar Wash kan meer of minder verdund worden, afhankelijk van de gewenste dichtheid van het schuim. Wij raden echter niet aan om een sterkere verdunning dan 1:1 te gebruiken. Stel het spuitpistool zo in dat de gewenste hoeveelheid schuim wordt geproduceerd. 250 ml oplossing moet voldoende zijn voor een auto van een gemiddelde grootte.
 4. Spuit Polar Wash op het voertuig door onderaan te beginnen en ervoor te zorgen dat alle buitenoppervlakken bedekt zijn, ook het glas en de wielen.
 5. Het reinigingsmiddel zal dan het vuil op alle oppervlakken beginnen los te maken. Als u een heel grondig schoonmaakresultaat wilt, dan raden we aan om het schuim met een spons of een washandschoen aan te brengen.
 6. Spoel de auto grondig af en maak hem droog.

Polar Wash is niet geschikt voor gebruik op zachte daken van cabriolets.

Handige tip – Breng vervolgens met Polar Seal een beschermende, waterafstotende coating aan.Polar Seal
 1. Controleer voordat u begint of de carrosserie en de wielen koel aanvoelen en niet direct in de zon staan.
 2. Wij adviseren om eerst een sneeuwschuim als Polar Blast te gebruiken om het vuil voorzichtig los te maken, en vervolgens met Polar Wash alle modder of vervuiling van uw lak te wassen.
 3. U heeft slechts een kleine hoeveelheid Polar Seal nodig. Giet maximaal 40 ml (vier volle doppen) in uw spuitfles en voeg dan minstens 200 ml water toe. Deze hoeveelheid gebruiksklaar product is normaal gesproken voldoende om uw voertuig te behandelen. Het gebruik van méér dan 40 ml biedt geen voordelen, want overmatige toepassing van het product kan het resultaat verslechteren.
 4. Spuit Polar Seal op het schone, natte voertuig en zorg er daarbij voor dat alle buitenoppervlakken bedekt zijn, maar breng het niet op de voorruit aan.
 5. Spoel uw auto goed af en droog hem, zodat een hoogglansafwerking ontstaat die door een waterafstotende coating wordt beschermd. De auto moet met een doek drooggemaakt worden en mag niet aan de lucht drogen, want dan kan het water vlekken achterlaten.
 6. Gebruik Autoglym Fast Glass om de voorruit en de ruitenwisserbladen schoon te maken, zodat geen vegen kunnen ontstaan.

Wij raden aan om het product maximaal één keer per maand te gebruiken.

Polar Seal is niet geschikt voor gebruik op zachte daken van cabriolets.

Bewaar verdund product niet. Maak de spuitfles en de hogedrukreiniger na gebruik goed schoon met water.

Handige tip – gebruik de Autoglym InstaDry-doek voor een optimale afwerking.