Scroll

Hogedruk wassen
met Autoglym

Polar Blast
Polar Seal
Polar Wash

Perfectie van bumper tot bumper

Perfectie van bumper tot bumper, en dat allemaal met uw hogedrukreiniger. Met Polar-producten wordt autoverzorging puur plezier. Dát is waar Autoglym voor staat.

Polar Collection

Polar Collection

Perfectie van bumper tot bumper, en dat allemaal met uw hogedrukreiniger. Met Polar-producten wordt autoverzorging puur plezier. Dát is waar Autoglym voor staat. In dit pakket vindt u alle producten in 500Ml verpakking. Een perfect geschenk voor iedereen die graag zn auto wast met behulp van een hogedrukreiniger.

Bevat:
Polar Blast 500ml
Polar Wash 500ml
Polar Seal 500ml

Bekijk product
Polar Seal

Polar Seal

Polar Seal is een beschermende coating met een formule die speciaal ontwikkeld is voor toepassing via een hogedrukreiniger met een spuitpistool. Het laat een waterafstotende laag achter op de lak, die ervoor zorgt dat water op het oppervlak parelvormige druppels vormt, waardoor de auto sneller weer droog is. Gewoon op een schoon, nat voertuig sproeien, afspoelen en drogen, en er ontstaat een hoogglansafwerking.

Bekijk video Bekijk product
Polar Wash

Polar Wash

Polar Wash is een veilig en effectief reinigingsmiddel dat in een hogedrukreiniger met schuimpistool gebruikt moet worden, waarbij u de auto eerst met een sneeuwschuim als Polar Blast moet voorwassen. Dit indrukwekkende reinigingsmiddel bedekt uw voertuig met een schuimdeken, die ervoor zorgt dat modder, verkeersaanslag en straatvuil heel eenvoudig verwijderd kunnen worden.

Bekijk product
Polar Blast

Polar Blast

Polar Blast is een sneeuwschuim dat met een hogedrukreiniger of een schuimpistool kan worden aangebracht om uw auto voor te wassen. Het bedekt de auto met een dikke laag schuim die zich aan de lak hecht om vóór het wassen met shampoo vuil en zware verontreiniging los te weken. Dit vermindert het risico op krassen en swirls wanneer u met een spons of washandschoen over zware verontreiniging gaat. Polar Blast kan in plaats van een shampoo worden gebruikt, op voorwaarde dat de auto niet te vuil is, maar spoel de auto eerst met water om de bovenste laag vuil te verwijderen. De pH-neutrale formule verwijdert geen bestaande lagen polijstmiddel of wax.

Bekijk video Bekijk product
Polar Blast
Polar Seal
Polar Wash