• INTERNATIONAAL

Vinyl & Rubber Care

Real life results #autoglym

Geeft oppervlakken hun originele kleur terug en geeft dashboards en andere plastic en rubberen interieuronderdelen een heldere, beschermende coating.

Product Info

Net als de lak, moet ook het interieur worden beschermd. Na verloop van tijd kan de zon deze oppervlakken doen verkleuren, uitdrogen en barsten. Vinyl- & Rubberverzorging (Vinyl & Rubber Care) zorgt ervoor dat deze oppervlakken beschermd blijven. Hij kan worden gebruikt om een hoge of lage glans te verkrijgen en heeft een frisse citroengeur.

Deze eenvoudig te gebruiken oplossing reinigt zachtjes en vormt een barrière om plastic en rubberen oppervlakken hun originele kleur terug te geven en te beschermen.

Vinyl- & Rubberverzorging (Vinyl & Rubber Care) is ook heel geschikt om uw motor te transformeren. Spuit het product na reiniging met de Motor- & Machinereiniger (Engine & Machine Cleaner) over een natte motor en laat het opdrogen.

Pro tip: Gebruik het bij vriesweer op uw rubberen deurafdichtingen om te voorkomen dat ze vastvriezen.

Gebruiksaanwijzing

  1. Schud goed en breng aan op schone, plastic, rubberen en vinyl interieuroppervlakken. Niet aanbrengen op bedieningsknoppen, het stuur, de pedalen of de vloermatten. Spuit wat product direct op een doek of Perfecte Polijstspons (Perfect Polish Applicator) voor moeilijk toegankelijke plekken om overspray te vermijden.
  2. Breng royaal aan voor een hoge glans, laat een paar minuten opdrogen en wrijf lichtjes op met een microvezeldoek. Breng spaarzaam aan voor een lage glans en verwijder onmiddellijk resterend product met een microvezeldoek.

Voor het motorcompartiment:
Spuit het product, nadat het motorcompartiment met de Motor & Machinereiniger (Engine & Machine Cleaner) is gereinigd, over een natte motor en laat het opdrogen.

FAQ's

V: Hoe krijg ik een matte afwerking aan de bovenkant van het dashboard?

A: Autoglym Vinyl- & Rubberverzorging (Vinyl & Rubber Care) kan worden gebruikt om op een plastic sierlijst een hoge of lage glanzende afwerking aan te brengen. Er staan instructies op de achterkant van de fles, die beschrijven hoe u de gewenste afwerking kunt verkrijgen.

V: Beschermt Vinyl & Rubberverzorging (Vinyl & Rubber Care) tegen uv-stralen?

A: Ja, Vinyl & Rubberverzorging (Vinyl & Rubber Care) geeft een kortstondige mate van bescherming.

Veiligheidsinformatiebladen

If viewing on an Android device the PDF will be saved to your download area

pdf icon

Vinyl & Rubberverzorging (Vinyl & Rubber Care)

pdf icon

Vinyl & Rubberverzorging Detergens (Vinyl & Rubber Care Detergent)

Instructional Video

INSTRUCTIEVIDEO'S

How to use Autoglym Vinyl & Rubber Care

3-Steps to a Perfect Vehicle Interior

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel