Wheel Cleaning Mousse

Een pH-neutraal reinigingsmiddel dat uitzet en zich aan de contouren van uw wielen hecht, zodat alle oppervlakken goed bedekt worden.

Wheel Cleaning Mousse is een veilig en effectief reinigingsmiddel dat een mousse (een dikke, schuimachtige laag) achterlaat op elk oppervlak van uw wielen, zodat alle oppervlakken goed bedekt zijn. Het zet ook uit naar wielvlakken die moeilijk te bereiken zijn, zodat de wielen grondig gereinigd worden. Als de mousse klaar is voor gebruik, zorgt de Colour Transform Technology ervoor dat deze rood wordt; dit komt door een reactie die remstof losmaakt. Wheel Cleaning Mousse is pH-neutraal en kan veilig gebruikt worden op alle soorten wielen en afwerkingen. 

1. Zorg ervoor dat de wielen koel aanvoelen en dat de oppervlakken niet direct in de zon staan, omdat anders schade kan ontstaan.

2. Spoel de wielen af en breng vervolgens ruim voldoende reinigingsmiddel van onderaf aan, totdat het wieloppervlak volledig gecoat is.

3. De mousse begint vervolgens te reageren en remstof los te maken, waarbij hij langzaam rood wordt. Begin wanneer dit gebeurt met een wielborstel of spons te poetsen en let daarbij goed op plekken waar zich vuil verzamelt, ook op de banden.

4. Spoel het wiel goed af en zorg ervoor dat het product volledig verwijderd is voordat u aan het volgende wiel begint.

Wheel Cleaning Mousse is niet geschikt voor gebruik op motoren.

Wat is Wheel Cleaning Mousse?

Wheel Cleaning Mousse is een pH-neutraal reinigingsmiddel dat uitzet en zich aan de contouren van alle wielen hecht, zodat vanaf het moment van aanbrengen contact wordt gemaakt met remstof en andere verontreiniging.

Hoe werkt Wheel Cleaning Mousse?

Wheel Cleaning Mousse bevat een speciaal ingrediënt dat met ijzer en in het algemeen met vervuilende deeltjes reageert, waarbij deze omgezet worden in een oplossing die eenvoudig weggespoeld kan worden. Het uitzettende schuim zorgt ervoor dat moeilijk te bereiken oppervlakken op het wiel toch gereinigd worden.

Kan Wheel Cleaning Mousse ook op gelakte oppervlakken van gelegeerd materiaal en op remklauwen gebruikt worden?

Wheel Cleaning Mousse is uitgebreid getest op veel verschillende delen en remklauwen met OEM-afwerkingen (Original Equipment Manufacturer).

Wat gebeurt er als Wheel Cleaning Mousse op gelegeerd materiaal opdroogt?

Wij raden sterk af om het product op het wiel te laten opdrogen. Maar als dit toch gebeurt, breng het product dan gewoon opnieuw aan om het weer te activeren en spoel het vervolgens af.

Is Wheel Cleaning Mousse pH-neutraal?

Ja. Gebruik op alle soorten gelegeerd materiaal is veilig.

Hoe vaak kan ik mijn auto met één verpakking wassen?

Met één verpakking Wheel Cleaning Mousse kunt u normaal gesproken alle gemiddeld grote wielen van een auto minstens vier keer reinigen.

Verandert het schuim van kleur? Zo ja, waarom?

Ja, Wheel Cleaning Mousse reageert met ijzerdeeltjes (remstof), die daardoor rood/paars worden. Deze kleurveranderingstechnologie is ontwikkeld om de gebruiker ervan te verzekeren dat het product werkt en dat het klaar is om afgespoeld te worden.

Welke geur heeft Wheel Cleaning Mousse?

Wheel Cleaning Mousse heeft een verfrissende Lemon Soda-geur.

Waarin verschilt Wheel Cleaning Mousse van Magma?

Ze hebben dezelfde Colour Transform Technology die laat zien dat het product werkt, maar Wheel Cleaning Mousse is een sterker allround reinigingsmiddel voor wielen, dat ontwikkeld is om alle vuil van wielen te verwijderen, niet alleen remstof.

Waarin verschilt Wheel Cleaning Mousse van Clean Wheels / Custom Wheel Cleaner?

Clean Wheels is ons sterkste reinigingsproduct voor wielen; het is vooral uitstekend geschikt voor het verwijderen van vastzittend vuil van sterk vervuilde wielen. Het is een formule op zuurbasis.

Custom Wheel Cleaner is een veiliger reinigingsmiddel, dat ontwikkeld is voor gebruik op hele specifieke wiellakken. Het is een formule zonder zuur.

Wheel Cleaning Mousse is pH-neutraal en kan dus veilig gebruikt worden op alle soorten OEM-wielen, waaronder Alocoa en Durabrite. Het verschil met de twee andere wielreinigingsmiddelen is het uitzettende schuim, dat ervoor zorgt dat alle oppervlakken bedekt worden, en de kleurveranderingstechnologie. Beide eigenschappen maken het werk voor de gebruiker een stuk makkelijker.

Moet ik het schuim inwrijven nadat ik het heb aangebracht?

In de meeste gevallen moet u het op het wiel inwrijven om ervoor te zorgen dat alle vuil verwijderd wordt. Maar als de wielen regelmatig schoongemaakt worden en slechts licht vervuild zijn, dan kan aanrakingsloos wassen ook voldoende zijn.

Kan Wheel Cleaning Mousse mijn oprit beschadigen?

Zorg ervoor dat u al het water goed van de oprit afspoelt.

Is het veilig om Wheel Cleaning Mousse aan te raken?

Wij raden aan om de huid goed af te spoelen als deze in contact is gekomen met Wheel Cleaning Mousse. Win medisch advies in als huidirritatie optreedt.

Kan Wheel Cleaning Mousse op alle soorten wielen veilig worden gebruikt?

Ja. Wheel Cleaning Mousse is ontwikkeld en getest voor gebruik op alle soorten wielen. Het is pH-neutraal en kan veilig gebruikt worden op chroom, deelbare velgen en gelakte wielen, mits de productinstructies gevolgd worden.

Product Video