Fast Glass

Snelle Glasreiniger (Fast Glass) is een snelle reiniger voor glas, spiegels, Perspex, acryl en plastic ruiten.

Snelle Glasreiniger (Fast Glas) is een effectieve reiniger zonder schuurmiddelen, waxen en siliconen die geen strepen achterlaat en voor een kristalhelder resultaat zorgt.

Deze reiniger is perfect voor gebruik binnen en buiten, en pakt verontreinigingen aan door eenvoudig straatvuil, insectenresten, boomsap, olie, vet en vogelpoep te verwijderen.

Aangeprezen in de 2015 Auto Express productawards.

Pro tip: Snelle Glasreiniger (Fast Glass) kan worden gebruikt om polijstmiddel, wax en afdichtingsmiddelen van onbespoten rubber en plastic sierlijsten te verwijderen.

  1. Spuit een dun laagje op het glas en spreid uit met een microvezeldoek. 2.Wrijf op tot een kristalhelder resultaat, en draai de doek regelmatig om.
  2. Spuit het product direct op de doek voor het reinigen van geïntegreerde schermen en navigatiesystemen.

V: Is Snelle Glasreiniger (Fast Glass) veilig om aan te brengen op de carrosserie en sierlijsten?
A: Hoewel Snelle Glasreiniger (Fast Glass) is ontwikkeld om binnen- en buitenglas te reinigen, kan het veilig worden aangebracht op de carrosserie en sierlijsten.

V: Kan Autoglym Snelle Glasreiniger (Fast Glass) worden gebruikt om Lexan te reinigen?
A: Ja, Snelle Glasreiniger (Fast Glass) kan worden gebruikt voor het reinigen van Lexan, alle soorten glas & glasvervangers, spiegels, plastic, lak en schermen van geïntegreerde video- en navigatieapparatuur.

Product Video