• INTERNATIONAAL

Ultra High Definition Wax

Real life results #autoglym

Onze beste wax, nu nóg beter. Voor de ultieme spiegelglans, met meer detail, diepte en duurzaamheid.

Product Info

Introductie van Autoglym Ultra High Definition. Adembenemende afwerking, luxueus glad met een verfrissende, sensuele geur. Ultra High Definition-producten maken van autoverzorging een puur genot.

De Ultra High Definition Wax is het resultaat van talloze uren zorgvuldig ontwikkelen in onze state-of-the-art laboratoria om onze meest luxueuze afwerking met wax tot nu toe te creëren. We begrijpen hoe fijn het is om achteruit te stappen en te genieten van een overweldigende, diepere glans. Daarom combineert Ultra High Definition Wax de beste ingrediënten, zoals Carnauba, om de glans in de showroom te overtreffen en de afwerking naar een compleet nieuw niveau te tillen. Dat is altijd al de missie van Autoglym geweest.

Gebruiksaanwijzing

  1. Controleer de schone en droge lak op vuil of lichte krassen, en behandel hem indien nodig met Kleikit voor Oppervlakteherstel (Surface Detailing Clay Kit) of Superhars Polijstmiddel (Super Resin Polish).
  2. Bevochtig de witte kant van de meegeleverde waxspons. Dep de spons voorzichtig in de wax in de pot en breng de wax daarna met kleine cirkelbewegingen aan op de schone, droge lak om een dunne, gelijkmatige laag op alle gelakte oppervlakken achter te laten. Breng niet te veel aan, want dat maakt het moeilijker om de wax nadien op te blinken. Breng de wax niet aan op ongelakt rubber of ongelakte plastic sierlijsten.
  3. Laat de waxlaag 10-15 minuten op het oppervlak drogen. Blink op met de meegeleverde Hi-Tech Afwerkingsdoek (Hi-Tech Finishing Cloth), en draai de doek regelmatig om.
  4. Was regelmatig met Ultra High Definition Shampoo om de afwerking te behouden. Dit zal het vuil, maar niet de Ultra High Definition Wax verwijderen.

 Was de spons na gebruik met een mild reinigingsmiddel, spoel ze en laat ze aan de lucht drogen.
Niet geschikt voor matte lak.

FAQ's

V: Wat is Ultra High Definition Wax?
A: De Ultra High Definition Wax is het resultaat van talloze uren zorgvuldig ontwikkelen in onze state-of-the-art laboratoria om onze meest luxueuze afwerking met wax tot nu toe te creëren.  We begrijpen hoe fijn het is om achteruit te stappen en te genieten van een overweldigende, diepere glans. Daarom combineert Ultra High Definition Wax de beste ingrediënten, zoals Carnauba, om de glans in de showroom te overtreffen en de afwerking naar een compleet nieuw niveau te tillen. 

V: Wat is het verschil tussen Ultra High Definition Wax en High Definition Wax?
A: Ons R&D-team blijft nieuwe formules ontwikkelen met de nieuwste technologieën en beschikbare grondstoffen. Onze nieuwe Ultra High Definition Wax genereert niet alleen een nog diepere glans, maar de zachtere samenstelling maakt de wax ook gemakkelijker aan te brengen en op te blinken. We hebben ook een nieuwe, ergonomische spons ontwikkeld om het aanbrengen van de wax nog verder te vergemakkelijken. 

V: Bevat Ultra High Definition Wax carnaubawax?
A: De oorspronkelijke High Definition Wax bevatte carnaubawax. Ultra High Definition Wax bevat een andere, zuiverdere, biologisch verfijndere soort carnaubawax.

 V: Kan ik Ultra High Definition Wax in lagen aanbrengen?
A: Ja. De wax kan in lagen worden aangebracht om een betere bescherming te bieden. Als u een betere bescherming wilt, is het belangrijk dat u dunne lagen wax aanbrengt in plaats van één dikke laag wax. Als u te veel wax aanbrengt, wordt het aanbrengen en verwijderen ervan veel moeilijker. Er is slechts een dunne laag nodig. 

 V: Is het ok om Ultra High Definition Wax bovenop Superhars Polijstmiddel (Super Resin Polish) of Ultradiepe Glans (Ultra Deep Shine) aan te brengen?
A: Ja. We raden aan de lak te polijsten met Superhars Polijstmiddel (Super Resin Polish) vooraleer Ultra High Definition Wax te gebruiken om ervoor te zorgen dat de lak in uitstekende staat is voordat u begint te waxen. 

We raden echter niet aan Ultra High Definition Wax bovenop Ultradiepe Glans (Ultra Deep Shine) aan te brengen. 

V: Kan ik Ultra High Definition Wax bovenop Extra Glansbescherming (Extra Gloss Protection) aanbrengen?
A: Het heeft geen zin om deze fase aan uw autoverzorgingsproces toe te voegen. Het gebruik van Ultra High Definition Wax bovenop Extra Glansbescherming (Extra Gloss Protection) zal de duurzaamheid slechts in beperkte mate verbeteren. Het zal de afwerking niet schaden, maar we raden niet aan Ultra High Definition Wax in combinatie met Extra Glansbescherming (Extra Gloss Protection) te gebruiken. Het is een alternatieve manier om uw lak te waxen en beschermen. 

V: Hoe moet ik de Ultra High Definition Waxspons (Ultra High Definition Wax applicator) wassen?
A: Verwijder eerst alle overtollig wax, en was de spons daarna met warm water en een kleine hoeveelheid mild reinigingsmiddel. Spoel ze grondig en laat ze vervolgens aan de lucht drogen. Als u de spons in de machine wast, was ze dan niet samen met kleding.

Veiligheidsinformatiebladen

If viewing on an Android device the PDF will be saved to your download area

pdf icon

Safety Data Sheets

Before & After Results

PRODUCTRESULTATEN

Original Image
Modified Image
Before After

Instructional Video

INSTRUCTIEVIDEO'S

Ultra High Definition Wax

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel