• INTERNATIONAAL

Bodywork Shampoo Conditioner

Real life results #autoglym

Een laagschuimende en diepreinigende shampoo met een waterafstotende afwerking voor gemakkelijk afspoelen en langdurige bescherming.

Product Info

Een schone auto is iets moois en met de Carrosserieshampoo Conditioner (Bodywork Shampoo Conditioner), onze hardwerkende maar milde pH-neutrale shampoo, is dit eenvoudig te realiseren.

Onze laagschuimende oplossing bevat een waterafstotende laag waardoor het spoelwater van het oppervlak stroomt om het afspoelen en drogen van uw auto te versnellen.

De actieve ingrediënten reinigen uw wagen, zonder het eerder aangebrachte polijstmiddel of de eerder aangebrachte wax aan te tasten.

Gebruiksaanwijzing

  1. Schud goed. Giet 2 dopjes in een emmer en voeg 10 liter warm of koud water toe.
  2. Spuit de carrosserie schoon om resterend vuil weg te spoelen. Werk altijd op een koud oppervlak en reinig de auto met shampoo beginnende bij het dak.
  3. Laat de shampoo niet op de auto opdrogen.
  4. Spoel goed met schoon water en droog met een Microvezel Droogdoek (Microfibre Drying Towel) om watervlekken te voorkomen.

FAQ's

V: Waarom schuimt Carrosserieshampoo Conditioner (Bodywork Shampoo Conditioner) minder dan andere autoshampoos?
A: Carrosserieshampoo Conditioner (Bodywork Shampoo Conditioner) werd speciaal ontwikkeld om bij het reinigen van uw wagen weinig schuim te produceren. De laagschuimende oplossing bevat een waterafstotende laag waardoor het spoelwater van het oppervlak stroomt om het spoelen en drogen van uw auto te versnellen.

V: Kan ik Carrosserieshampoo Conditioner (Bodywork Shampoo Conditioner) met een hogedrukreiniger aanbrengen?  
A: Carrosserieshampoo Conditioner (Bodywork Shampoo Conditioner) kan met een hogedrukreiniger worden aangebracht, maar u kunt ook onze speciale Autoglym Polar Serie gebruiken, want die is speciaal ontwikkeld voor gebruik met hogedrukreinigers.

V: Moet ik Carrosserieshampoo Conditioner (Bodywork Shampoo Conditioner) met warm of koud water gebruiken?
A: U kunt warm of koud water gebruiken, zoals u verkiest. Vermijd heet water, want daardoor zou de shampoo op het oppervlak van de wagen kunnen opdrogen.

Veiligheidsinformatiebladen

If viewing on an Android device the PDF will be saved to your download area

pdf icon

Carrosserieshampoo Conditioner (Bodywork Shampoo Conditioner)

pdf icon

Carrosserieshampoo Conditioner Detergens (Bodywork Shampoo Conditioner Detergent)

Before & After Results

PRODUCTRESULTATEN

Original Image
Modified Image
Before After
RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel